Plaatsingsdienst (2016)

door

De oudere oud-leerlingen onder jullie herinneren zich misschien nog dat in de vroege jaren van onze bond Het Beertje een vaste rubriek had met de naam "plaatsingsdienst". Hier werden af en toe vacatures meegedeeld van en voor oud-leerlingen. Het initiatief stierf een stille dood in 1977, voor zover we konden nagaan.

Sinds het aantreden van de nieuwe directeur Eric Van Huffelen werd het initiatief echter nieuw leven ingeblazen! Voor de school is het immers interessant om vacatures in te vullen met oud-leerlingen die onze school, haar gewoontes en cultuur reeds kennen.

Zo mochten we al diverse vacatures wereldkundig maken, zowel voor ondersteunende als lesgevende functies, vast en interim. De recentste plaatsaanbieding was deze voor de vervanging van adjunct-directeur Jan Thiré, die dankzij onze mailing werd ingevuld door oud-leerling Rudy Vandebosch (87WA). Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe job!

Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste jobtijdingen, bevriend u dan met onze Facebook-account en zorg ervoor dat we uw e-mailadres kennen. Langs deze kanalen worden de meldingen immers verspreid.

Bent u ondernemer of personeelsverantwoordelijke en heeft u zelf een vacante betrekking waarbij een S.J.B.-achtergrond tot aanbeveling strekt, laat ons dit dan gerust weten! We helpen u graag meezoeken naar een geschikte kandidaat.

Uit: Het Beertje nr. 328 (september 2016)