Nieuwe bestuursleden (2017)

door

Beste lezers,

Tot jullie spreken de nieuwe redactrices van dit Beertje: Jessica Van de Weerd (10LAMT) en Jasmine Van de Wiele (12LAMT). Wij zijn de jongste bestuursleden van het OLB en krijgen de eer om het Beertje in een nieuw jasje te steken. Feedback is daarom ook altijd welkom!

Wie zijn wij? Hieronder stellen wij ons even voor:

Mijn naam is Jessica. In 2010 ben ik aan het college afgestuurd in de richting Latijn-Moderne Talen. Ik ben altijd met heel erg veel plezier naar school gekomen! Toen ik afstudeerde viel het afscheid mij dan ook zwaar. Ik ben steeds contact blijven houden met leerkrachten en directie van het college, maar toch wilde ik graag nog meer betekenen voor mijn oude school. Dat is dan ook de voornaamste reden waarom ik lid ben geworden van het bestuur van het OLB.

Ik ben Jasmine en studeerde in 2012 af op het college in Latijn-Moderne Talen. Na mijn tijd op SJB, vond ik het jammer dat ik al het contact met leerlingen, leerkrachten en directie zou verliezen. Daarom besloot ik dit jaar om mij aan te sluiten bij het OLB. Nu ben ik zelf meer op de hoogte van het reilen en zeilen op het college en buiten het college. Dat ik aan het Beertje mag meewerken is een mooie bonus!

Voel je je geroepen om het OLB te vervoegen? Mail ons!

Uit: Het Beertje nr. 333 (december 2017)