Jubileumavond 2017: een live verslag (2017)

door

Luid gebabbel, klinkende glazen en goedgevulde magen. Dit is een korte samenvatting van de jubileumavond van november 2017.

Zoals elk jaar, organiseerde het OLB weer de jubileumavond. Iedereen die 10, 15, 20… 55 jaar geleden afstudeerde aan het SJB-college kreeg de gelegenheid om tijdens de receptie en/of het diner bij te praten met oude klasgenoten en leerkrachten.

Dit jaar verwelkomden we een 90-tal oud-leerlingen. Heel wat minder dan vorige jaren, waar er bijna 200 aanwezigen waren. Dit is te wijten aan enkele technische problemen bij het versturen van de uitnodigingen via mail. Misschien is het beter om volgend jaar terug de traditionele postduif te sturen… Ondanks de verminderde opkomst, werd er toch gefeest tot diep in de nacht. Kwaliteit hoeft duidelijk niet onder te doen voor kwantiteit!

Terwijl wij hier zitten en dit artikel schrijven, zien wij hoe oude klasgenoten, die elkaar misschien al 5 jaar niet hebben gezien, samen lachen, praten en drinken alsof ze SJB nog niet lang achter zich hebben gelaten. Wij zien hoe oud-leerlingen en oud-leerkrachten selfies met elkaar nemen en eigenlijk vrienden zijn geworden.

Onze ogen vallen toe van vermoeidheid, maar we willen graag iedereen die deze avond tot een succes maakte bedanken. Wij vonden het een geslaagde editie en hopelijk jullie ook. Tot over 5 jaar! :)

Uit: Het Beertje nr 333 (december 2017)