Bondsnieuws (2021)

door

Naar jaarlijkse gewoonte ontving één afdeling van de school vanwege de oud-leerlingenbond een geschenkbon voor de aankoop van didactisch materiaal. Dit jaar was het de beurt aan de kleuterschool om een geschenk uit te kiezen. De keuze viel op een zand- en watertafel. Kleuters en juffen danken de oud-leerlingen van harte voor deze geste. U vindt enkele foto’s op onze website.

Wanneer we dit schrijven, is het ons nog toegelaten om opnieuw jubileumavonden te organiseren, mits inachtname van de sanitaire regels die ook gelden voor de horeca. Dit betekent dat we een aantal zaken anders moeten aanpakken. Een staande receptie is bv. niet mogelijk. De receptie moet aan tafels plaatsvinden. Er is geen mogelijkheid om enkel de receptie bij te wonen, zonder de rest van het feest. Wie rechtstaat, dient een neus-mondmasker te dragen. Tot slot moeten we ook het verplicht sluitingsuur van de horeca respecteren: deuren toe en licht uit ten laatste om 1u; om dat voor mekaar te krijgen, moeten de aanwezigen om middernacht vertrekken.

Ondanks deze beperkingen, zijn we toch blij dat er een begin van normaliteit terugkeert. Het blijft afwachten of nieuwe varianten alsnog roet in het eten komen gooien.

Uit: Het Beertje nr. 348 (september 2021)