Bruisende school (2018)

door

Jullie zullen het spektakel waarschijnlijk wel al op de sociale media van de school hebben gelezen of jullie waren er misschien zelf bij. Waarover wij het hebben? Over het spectaculaire optreden van de lagere school: SJB Bruist!

SJB Bruist! is het driejaarlijkse spektakel vol dans, theater en muziek waarin de leerlingen van de lagere school allemaal het beste van zichzelf geven. Uiteraard hebben de leerkrachten ook hun steentje bijgedragen. Op de facebookpagina van het SJB-college kunnen jullie bewonderen hoe de leerkrachten van de lagere school en de kleuterschool een knappe prestatie neerzetten van Oh happy days. Proficiat aan al degenen die hebben opgetreden!

In de maand februari, stellen enkele ouders tijdens de middagpauze muzikale instrumenten voor. Zo komt bv. ook ons bestuurslid Mathias Van Aken (94LAGR) steeds enkele deuntjes op zijn accordeon spelen voor de kleutertjes. Een mooi initiatief van de ouderraad waar de allerkleinsten veel plezier aan beleven.

Dansen, zingen sporten… SJB’ers kunnen het allemaal! De West Saints bewezen nog maar eens dat zij een geduchte tegenstander zijn in rugby. Eind-januari won de rugbyploeg van Sint Jan van het College Waregem met 72 0. Een erg knappe prestatie! Doe zo voort!

Jasmine Van de Wiele (12LAMT) in Het Beertje nr. 334 (februari 2018)